nl|fr

Welkom bij Expo Rent

Expo Rent is reeds 25 jaar Belgische marktleider in het verhuren van meubilair voor beurzen, congressen en evenementen. Deze positie heeft Expo Rent verworven door zijn uitgebreid gamma van meer dan 800 producten, gestockeerd in 10.000 m² magazijnruimte.

In ons gamma hebben we stoelen, barkrukken, zetels, tafels, barelementen, vitrines en een heel uitgebreide keuze aan loungemeubels te huur. Er wordt steeds gestreefd naar constante vernieuwing en jaarlijks worden er nieuwe collecties gelanceerd. 

Naast meubilair is Expo Rent ook gespecialiseerd in het verhuren van tapijttegels waar bij korte opbouwtijden grote volumes kunnen geplaatst en ontruimd worden. Het bedrijf is vandaag prominent aanwezig op de meest prestigieuze evenementen en beurzen.

Nieuws> meer nieuws

28-03-2018

Foire du Livre 2018

De 'Foire du livre' in Brussel is een platform voor de promotie van het boek. Ook dit jaar kwamen naar aanleiding van de 48ste editie van de beurs honderden nationale en ...
Foire du Livre 2018
13-03-2018

Receptie voor 5000 pax

Expo Rent nodigt elk jaar zijn klanten uit op meerdere evenementen waar het als bedrijf de inrichting verzorgt. Onlangs gebeurde dat in Nekkerhal Brussels North waar een ...
Receptie voor 5000 pax