nl|fr

Event Service

Expo Rent is meer dan alleen een verhuurbedrijf: het bedrijf biedt organisatoren van evenementen een zeer ervaren 'rechterhand' aan. Een dossierbeheerder doorloopt samen met de klant het volledige traject van het evenement vanaf het ontwerp tot de concrete uitvoering.

Na de eerste briefing wordt een gedetailleerd grondplan opgemaakt. Modellen en kleuren worden gewikt en gewogen. Zonodig wordt het event sterk gepersonaliseerd door het incorporeren van kleuraccenten, bedrijfslogo of eventthema's. Budgetten worden op maat van de grondplannen vastgelegd. Uiteindelijk krijgt het volledige concept een perfecte weergave in een 3D-plan.

Expo Rent heeft de voorbije 25 jaar een grote expertise opgebouwd wat betreft het inrichten van de meest uiteenlopende evenementen: bedrijfsevenementen, productvoorstellingen, personeelsfeesten, muziekfestivals, sportmanifestaties en zo meer. Door zijn enorm gamma van meer dan 800 producten, leverbaar in grote aantallen, kan Expo Rent alle afmetingen en volumes aan, van 150 tot 6500 vips